Hirdetési ajánlat

 Hirdetési ajánlat 
 
Az autos.hu honlap csoport weboldalai (Pécsiautós, Szegediautós, Budapestiautós stb.) elsősorban olyan vállalkozások számára biztosítják a bemutatkozás lehetőségét, melyek a telephelyük/székhelyük szerinti megye autósai számára nyújtanak szolgáltatásokat, forgalmaznak termékeket, de országos autós vállalkozások is eredményesen népszerűsíthetik nálunk termékeiket.
 
Miért érdemes az autos.hu weboldal(ak)on elhelyeznie reklámját?
 
  • Mert hirdetése közvetlenül  a célcsoporthoz, az adott  megye autósaihoz jut el.
  • Mert sok energiát fordítunk marketingre és számos hasznos – és díjmentes - szolgáltatást nyújtunk  az autósoknak (ingyenes online autós börze, szaki válaszol stb.), ezzel biztosítva a magas látogatottságot.
  • Mert ha rendelkezik saját weboldallal, hozzásegítjük ahhoz, hogy többen tudomást szerezzenek róla, ha nem üzemeltet honlapot: az autos.hu által mégis jelen lehet az interneten.

 

Megjelenési lehetőségek – autos.hu weboldalak

 
1. Az Ön által választott autos.hu weboldal(ak) megfelelő címszava alatti (pl. autómosók, használt autó stb.) bemutatkozás minimális adattartalommal (megnevezés, cím, egy mondat) ingyenes, hiszen célunk, hogy a megyék valamennyi autós vállalkozását egy helyen találják meg látogatóink. 
 
 
2. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne
 
  • az Ön által választott címszó alatt első helyen, a lista élén megjelenni, vagy
  • az Ön által választott címszó alatt bővebben, fényképekkel, elérhetőségekkel bemutatkozni,

vagy

  • a weboldalára mutató bannert helyezne el weboldalunk fejlécében, illetve más kiemelt felületén: 

                                

 
 70/350-2099, info@autos.hu